Skip to main content

Total Scrap Management

We nemen uw afvalbeheer volledig in onze handen, van A tot Z, van logistiek tot vernietiging tot administratie, rapportering en certificatie.

“Door onze schaalgrootte, ervaring en kennis van de wereldmarkt staan we bovendien garant voor de beste prijs. Dat is BST: zorgeloze service door experts met een hart voor de kunst van het recycleren…

Afbraak

Afbreken vraagt minstens evenveel zorg en kennis als opbouwen. Onze professionele aanpak is uw garantie op veilige, gecontroleerde afbraakwerken. We voeren afbraakwerken uit van metalen constructies, machines, duwbakken, lichters.

Productieafval

In het kader van Total Scrap Management zijn we uw partner die al zijn kennis en expertise ter beschikking stelt om de beste oplossing te bieden voor al het afval dat op uw terreinen en in uw gebouwen wordt geproduceerd.

Professionele AEEA

BST biedt bedrijven en organisaties een volledige oplossing om al hun oude ICT (computers, laptops, PC’s, servers,..) en andere elektrische of elektronische apparaten (AEEA) op een duurzame manier te recycleren.

Meer informatie nodig?

We zijn in het bezit van alle vereiste vergunningen, plaatsen alle soorten containers met een snelle en complete service aan concurrentiële prijzen.

Nog enkele vragen of niet exact gevonden wat u zoekt?

Total Scrap Management

Commercieel Contact:
(+32) 477 77 86 27
info@belgianscrap.com